Foc si fum

Antrenamentul privind lupta cu focul si fumul.

Apariția incendiilor si a fumului la bordul avioanelor de pasageri reprezinta evenimente din ce in ce mai rare, însă nu lipsite de importantă. O astfel de situație poate scapa rapid de sub control, având efecte devastatoare.

Pentru a reduce efectele unor astfel de situații, echipajele trebuie sa fie antrenate sa le prevină, sa le identifice rapid si sa acționeze corect si eficient în cât mai scurt timp. Succesul rezolvării unor astfel de evenimente la bordul aeronavelor depinde foarte mult de calitatea instruirii si de realismul situațiilor simulate in cadrul sesiunilor de antrenament periodic.

Pentru a asigura aceste aspect, Școala de Supravietuire pe Mare pune la dispoziția participanților la aceste cursuri o echipa de instructori cu multă experiența in domeniul luptei contra incendiilor. Sesiunile teoretice sunt completate cu succes de cele practice, in cadrul cărora echipajele exersează intr-un mod realist stingerea incendiilor folosind simulatorul capabil sa permită simularea diferitelor clase de incendii, echipamente reprezentative pentru lupta cu focul si simulatorul CEET pentru aplicarea procedurilor de lupta cu focul si cu fumul in cabina de pasageri.

Sea Survival

SCOALA DE SUPRAVIETUIRE PE MARE

Aeroportul International Tuzla, Comuna Tuzla
907295, Judetul Constanta
Telefon: +40 241 694 402; +40 754 070 558
Fax: +40 241 733 450
Email: sea-survival@regional-air.ro

Customer Advice Manager

Andrei Tița - andrei.tita@regional-air.ro

Director

Adrian Constandache - adrian.constandache@regional-air.ro

Programari

Roxana Ardelianu - roxana.ardelianu@regional-air.ro