Proceduri de urgenta

CEET

Activitatea de membru al echipajului presupune aplicarea la bord a numeroaselor cunoștințe provenite din vaste domenii, dobândite in cadrul instruirii.

Pentru ca acțiunile echipajului sa fie cât mai eficiente si rapide in situații precum depresurizare, foc si fum la bord, decolare întrerupta, turbulente de diferite tipuri, pregătirea cabinei pentru aterizare forțata sau amerizare, este foarte important ca membrii echipajului sa poată identifica rapid situația apăruta, înainte ca aceasta sa se agraveze, si sa fie capabili sa aplice măsurile corective sau sa se pregătească in mod corespunzător.

Antrenamentul pentru situații anormale si de urgenta si pentru evacuare trebuie sa fie făcut periodic, intr-un dispozitiv performant, așa cum este simulatorul CEET B737 disponibil pentru instruirea practica a membrilor echipajelor. Simulatorul CEET B737 al Scolii DE Supravietuire pe Mare din Tuzla este menit sa reproducă mișcările specifice avioanelor de pasageri, reda fidel situațiile de foc si fum in diferite zone ale cabinei si depresurizari. De asemenea permite exersarea procedurilor de companie intr-un cadru realist, cu echipamente reprezentative celor de la bordul aeronavelor si evacuarea post aterizare forțata sau de urgenta si debarcarea rapida.

Simulatorul CEET B737 si celelalte dispozitive de antrenament privind utilizarea ieșirilor in situații normale si de urgenta reproduc fidel rezistența opusa de ieșirile de urgenta al căror sistem de asistenta a cedat.

Sea Survival

SCOALA DE SUPRAVIETUIRE PE MARE

Aeroportul International Tuzla, Comuna Tuzla
907295, Judetul Constanta
Telefon: +40 241 694 402; +40 754 070 558
Fax: +40 241 733 450
Email: sea-survival@regional-air.ro

Customer Advice Manager

Andrei Tița - andrei.tita@regional-air.ro

Director

Adrian Constandache - adrian.constandache@regional-air.ro

Programari

Roxana Ardelianu - roxana.ardelianu@regional-air.ro