Stiri

S.C. Regional Air Services S.R.L., este singura organizatie de pregatire din Romania unde, incepand din anul 2011, se poate desfasura instruirea practica a membrilor echipajelor de cabina si a pilotilor pentru raspunsul la situatii de urgenta la bordul aeronavelor.

S.C. Regional Air Services S.R.L. a modernizat Cabin Emergency and Evacuation Trainer (CEET), singurul simulator pentru pregatirea practica a membrilor echipajelor de cabina din Romania. Modernizarea consta in schimbarea sistemului de miscare a simulatorului astfel incat scenariile sunt mult mai apropiate de realitate.

CEET este un Boeing 737 – 242QC din care s-a utilizat partea frontală a fuselajului are in prezent capabilitatea de mișcare printr-un sistem hidralic, simuland pana la 10 scenarii (turbulente, depresurizare, incendiu la bord, s.a.m.d.).

Sistemul hidraulic a fost proiectat si construit de Institutul de Cercetari pentru Hidraulica si Pneumatica INOE 2000 si a fost aprobat de Organismul de inspectie al CNCIR S.A.

Simulatorul va fi utilizat in anul 2015 si in cadrul unui program de combatere a fricii de zbor, simularile fiind facute intr-un mediu sigur si controlat.

Sea Survival

SCOALA DE SUPRAVIETUIRE PE MARE

Aeroportul International Tuzla, Comuna Tuzla
907295, Judetul Constanta
Telefon: +40 241 694 402; +40 754 070 558
Fax: +40 241 733 450
Email: sea-survival@regional-air.ro

Customer Advice Manager

Andrei Tița - andrei.tita@regional-air.ro

Director

Adrian Constandache - adrian.constandache@regional-air.ro

Programari

Roxana Ardelianu - roxana.ardelianu@regional-air.ro