Stiri

Beneficiind de experienta acumulata in ultimii 5 ani de cand S.C. Regional Air Services S.R.L. a introdus in Romania cursurile pentru supravietuire in situatiile de urgenta aparute pe mare atat pe platformele petroliere cat si la bordul elicopterelor de transport, managementul societatii a hotarat sa participle activ la instruirea salvatorilor din Romania.

Pentru aceasta S.C. Regional Air Services S.R.L. a inaintat Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta "Dobrogea" al judetului Constanta propunerea de a organiza cursuri de supravietuire in caz de accident de elicopter pe apa pentru personalul SMURD care are in atributiuni desfasurarea de misiuni de interventie cu elicopterul desupra intinderilor mari de apa. Cheltuielile pentru desfasurarea cursurilor vor fi suportate de S.C. Regional Air Services S.R.L.

Cursul se numeste "Helicopter Underwater Escape Training" si este un curs acreditat international la care participa in mod obligatoriu atat pilotii elicopterelor cat si personalul care isi desfasoara activitatea pe platformele petroliere marine sau navele care au punte pentru operarea elicopterelor.

Un curs similar a fost desfasurat pentru personalul Ministerului Apararii Nationale in cazul echipajelor elicopterelor din cadrul fortelor navale inainte de plecarea in teatrul de operatiuni.

Sea Survival

SCOALA DE SUPRAVIETUIRE PE MARE

Aeroportul International Tuzla, Comuna Tuzla
907295, Judetul Constanta
Telefon: +40 241 694 402; +40 754 070 558
Fax: +40 241 733 450
Email: sea-survival@regional-air.ro

Customer Advice Manager

Andrei Tița - andrei.tita@regional-air.ro

Director

Adrian Constandache - adrian.constandache@regional-air.ro

Programari

Roxana Ardelianu - roxana.ardelianu@regional-air.ro